Vzdělávání

Budova

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

Občanské sdružení D.R.A.K. Liberec se dnem 20. 02. 2015 stalo akreditovanou vzdělávací institucí a programů akreditovaných MPSV ČR.

Nabízíme Vám realizaci povinného vzdělávání pracovníků v sociální oblasti využitím Učebnadvou možností:

1. Vzdělávací kurzy proběhnou v našich prostorách a učebnách (viz fotografie), kde mimo vybavené učebny můžete absolvovat i krátkou exkurzi v našich chráněných dílnách nebo v půjčovně zdravotnických a rehabilitačních pomůcek. Minimální počet účastníků je 10 osob.

2. Vzdělávací kurzy proběhnou v prostorách vaší organizace, za předpokladu minimální účasti 10 osob a zajištění PC/notebooku, dataprojektoru a flipchartu (v případě, že je organizace nemá vůbec k dispozici a nemůže je zajistit sama, zajistíme našimi prostředky). V Liberci a blízkém okolí přijedeme bezplatně, v ostatních případech za úhradu cestovného lektorovi.

V ceně kurzu je základní občerstvení (káva, čaj), vydání osvědčení a tisk příp. materiálů od lektora.

Kurzy jsou 8 hodinové, akreditované MPSV ČR.

Cena základního kurzu je 810,-Kč/osobu bez DPH, (980,-Kč/osobu s DPH).

Přihlášky přijímá koordinátorka vzdělávání:

Bc. Marie Ryšavá, rysava@sdruzenidrak.org, tel.: 606 032 310

V PŘÍPADĚ ZÁJMU TÉMA PŘIPRAVÍME A DÁME AKREDITOVAT = KURZ NA KLÍČ!

Malá učebnaKlubovna

NABÍZÍME MOŽNOST PRONÁJMU UČEBEN – KLUBOVNY:

Krátkodobý pronájem klubovny s interaktivní tabulí a projektorem s kuchyňkou za 135,-Kč/hod vč. DPH pro neziskové organizace (resp. 170,-Kč/hod pro ostatní organizace) při využití min. 6 hod/měsíc; nebo 200,-Kč/h vč. DPH při jednorázové akci.

Pro konkrétní nabídku vzdělávacích kurzů přejděte na záložku "Nabídka kurzů"