Návštěva veletrhu INTEGRA 2018 v Rakousku

Ve dnech 26.4. a 27.4. 2018 jsme navštívili veletrh integra 2018 a domov pro seniory Bezirksalten-und Pflegeheim Gaspoltshofen.

Mezinárodní veletrh integra® pořádaný v Horním Rakousku, v krásném historickém městu WELS, se věnuje těmto změnám a přináší nové impulsy pro zlepšení kvality života  klientů a jejich rodinných příslušníků, včetně těch, kteří poskytují sociální a zdravotnické služby. 240 vystavovatelů představilo inovační produkty ze světa rehabilitace, péče a techniky. Veletrh doprovází velmi zajímavý vzdělávací program, který je naplněn aktuálními a odbornými informacemi z ošetřovatelské a rehabilitační praxe. Primární fokus je zaměřen na zapojení rodinných příslušníků do péče.

Domov pro seniory Bezirksalten-und Pflegeheim Gaspoltshofen je moderní zařízení ve všech ohledech, ať již se to týká ubytovací části, stravování s důrazem na místní produkci potravin v biokvalitě nebo samotné profesionální organizace provozu a vedení sociálních a zdravotnických služeb.

Byl to velmi zajímavý a poučný výlet, všem se nám moc líbil a získali jsme nové poznatky z oblastí sociálních služeb.

3. 5. 2018